Vragen? Bel ons!
+31102950118

Algemeen

U als klant:

Als ondernemer in de financiële dienstverlening staat u voor grote uitdagingen. U moet voldoen aan alle wettelijke eisen. U moet uw specialisatie op peil houden en ondertussen ook uw klanten tevreden houden en oh ja….. het bedrijf moet ook nog even draaien. Het liefst rendabel en met lage kosten.

Wij bieden u:

Als member van ZonderMeerAdvies bieden wij u een forse steun in de rug. Dat doen we met door u zelf toe te passen marketingtools zoals nieuwsbrieven, klantbrieven, actiematerialen en toolkits. Dat doen we ook door u te laten ondersteunen door onze businesspartners met expertise op het gebied van pensioenen, hypotheken, kredieten, makelaardij en echtscheidingsbemiddeling.

ZonderMeerAdvies als serviceprovider: Via onze webportal sluit u eenvoudig en zeer voordelig het verzekeringspakket voor uw klant bij één van onze volmachtpartners. Bovendien bepaalt u zelf de hoogte van uw beloning en de manier waarop u beloond wordt.

ZonderMeerAdvies als backoffice: maak kennis met onze service als visitekaartje voor uw verzekeringsportefeuille. Wij draaien uw volledige backoffice en nemen de telefoon op. Dat geeft u de gelegenheid om tijd te besteden aan de zaken waar u goed in bent en waar u geld aan verdient. Uw klanten worden snel, vriendelijk en goed geholpen. Een gerust gevoel.

Inkoop kan slimmer en voordeliger! We zijn met veel. Profiteer van onze centrale inkoopfaciliteiten op het gebied van opleidingen, maar ook op kantoorartikelen en automatisering.

Maak een afspraak!

Het loont zeker de moeite om het contactformulier in te vullen en een afspraak te maken. Wij kunnen dan van gedachten wisselen over hoe u wellicht slimmer kunt ondernemen waardoor uw kosten worden verlaagd en uw omzet zal stijgen!

Welkom bij ZonderMeerAdvies!